Annonse

Kreditt365

Kreditt365 forbrukslån
Kreditt365 forbrukslån

Det er ikke mange ting som folk bruker så mye penger på i Norge, som oppussing. Folk flest ønsker at boligen skal være i så bra stand som mulig og ta seg flott ut. Derfor er det populært å gjøre forbedringer og fordelen er at disse er med på å holde verdien på boligen konstant og enda øke den. Har du også et ønske om å bytte ut kjøkkenet med et nytt og mer moderne eller oppgradere badet, så lønner det seg ofte å gjøre dette. Det er investering i egen bolig og du får igjen for denne investeringen til slutt.

Det koster selvsagt en del penger og det er sjeldent en har spart opp til slike større forbedringer. Men, med en forbrukskreditt kan du likevel få gjort disse utbedringene. Hos Kreditt365 kan du søke om en FlexiKreditt på inntil kr 500 000. Dette er en fleksibel kreditt som tilbys i samarbeid med Avida Finans. Du søker hos Kreditt365 og søknaden formidles til Avida Finans, som foretar en kredittvurdering av søknaden din. Blir den innvilget vil du kunne bruke av kreditten innenfor den rammen du har fått.

Finanshjelp24

Finanshjelp24 forbrukslån
Finanshjelp24 forbrukslån

Finanshjelp24 har et samarbeid med flere banker i Norge og kan på den måten tilby lån med en konkurransedyktig rente. Rentenivået er på rundt 15,8%, men vil variere noe, avhengig av kredittvurderingen som blir foretatt. Beløpet en kan låne er fra kr 5 000 til kr 500 000 og du kan bruke pengene på det du vil. Lengste nedbetalingsperiode er på 15 år. Du kan bruke pengene til det du ønsker, uansett om det er en lang ferie i syden eller nytt kjøkken. Men, det anbefales å bruke et slikt lån fornuftig. Har du fått ekstra regninger i posten og trenger penger, kan et forbrukslån være en løsning. Trenger du nye møbler, men har ikke fått spart opp til dette, kan et lån hjelpe deg på vei.

Sammenlign tilbud på forbrukslån hos flere banker

Forbrukslån
Forbrukslån

Å ta opp et forbrukslån bør være en gjennomtenkt handling, da lånet faktisk skal betales tilbake. En del tar opp lån uten å sammenligne forskjellige tilbud, og det kan straffe seg økonomisk. En bør alltid sjekke flere tilbud og finne det beste for egen lommebok. Let etter et forbrukslån som passer deg Ikke la deg friste av det første tilbudet du kommer over. Du bør alltid sjekke flere tilbud opp mot hverandre. Til tross for at flere kan virke rimelig … Les mer