Annonse

re:member lev

re:member forbrukslån
re:member forbrukslån

De fleste kjenner nok best til selskapet re:member på grunn av deres kredittkort, som stadig vekk kommer godt ut på forbrukertester. Nå kan dette selskapet også tilby deg forbrukslån uten sikkerhet. Det er mulig å få lånet opp i størrelsesordenen kr 350 000 til gunstige betingelser. Et lån uten sikkerhet vil si at en sliper stille pant for lånebeløpet, slik en for eksempel må med mange ordinære banklån. Pengene kan benyttes slik du ønsker, og det er også mulighet for refinansiering gjennom lånet ved navn re:member lev. Dette gir også muligheten til å kvitte seg med annen smågjeld og kredittkortgjeld. Alle over 18 år kan søke om lån fra denne utlåneren, så sant en har fast inntekt. Det er absolutt verdt å sjekke ut dette lånet hos selskapet som er kjent for sin gode kundeservice og fleksibilitet.

Komplett Bank

Komplett Bank forbrukslån
Komplett Bank forbrukslån

Selskapet som eier Komplett Bank, står også bak Norges største nettbutikk for datautstyr, elektronikk, kamera, etc. Gjennom sin egen bankvirksomhet, tilbyr Komplett forbrukslån på mellom kr 10 000 og kr 500 000. Det stilles ingen krav til sikkerhet for lånet og pengen kan du bruke til hva du selv vil. Utlåneren har også gode løsninger for refinansiering av smålån og kredittgjeld, noe vi ofte anbefaler våre lesere å titte nærmere på. Banken har meget fleksible løsninger. Komplett Bank er som alle andre låneinstitusjoner underlagt retningslinjene fra Finanstilsynet. Dette gir deg som kunde en trygghet og er med på å sørge for at du vil få god service. Det er flere momenter som gjør denne utlåneren til et konkurransedyktig alternativ, spesielt når det kommer til betingelsene du kan oppnå.

Thorn

Thorn forbrukslån
Thorn forbrukslån

Thorn er velkjent for de fleste som har handlet hvitevarer, TV og slikt på nett. De er en av landets største forhandlere innenfor dette segmentet, og driver altså i tillegg med utlån. Forbrukslån fra Thorn er i størrelsesordenen kr 5 000 og opp til kr 100 000. Du trenger ikke stille med sikkerhet for lånet, og pengene bruker du til det du selv vil (forbrukslån er ikke som billån og boliglån). Du kan velge inntil 6 år på å tilbakebetale lånet (72 måneder), der grensene for antall år du får er avhengig av lånesummen. Jo mer du låner, desto lengre tid får du. Dette er noe som kalles for smålån på grunn av den maksimale lånesummen. Trenger du å låne mer enn det Thorn tilbyr, finnes det banker med tilsvarende usikrede lån helt opp til en halv million.