Annonse

Monobank

Monobank forbrukslån
Monobank forbrukslån

Du har kanskje tenkt på å søke om et forbrukslån (gjør det her), slik at du kan få satt planene dine ut i livet. Skal du søke om et slikt lån, så bør du gjøre det hos en bank som er ekspert på området. Monobank er en av disse. Dette er en forholdsvis ny bank fra 2015, med hovedsete i Bergen. Monobank har 20 dedikerte ansatte, alle med lang erfaring innen bank og finans. Banken har to hovedområder; forbrukslån og høyrentekonti. Det er disse to områdene banken satser på. Når det gjelder forbrukslån kan du låne fra kr 25 000 og inntil kr 500 000. og du kan bruke pengene slik du vil.

Dersom du lenge har gått og drømt om å kjøpe nye møbler til hytta, pusse opp soverommet eller få et nytt kjøkken, så er alt sammen mulig med et forbrukslån. Det er ingen som spør deg om nøyaktig hva du du har tenkt å gjøre med det lånte beløpet. Det eneste du må huske på er at lånet må betales tilbake.

Låneavtale.no

Låneavtale.no forbrukslån
Låneavtale.no forbrukslån

Vi har alle drømmer. Noen drømmer om ferie på en tropisk øy, andre om masse nye klær og så er det dem som drømmer om å pusse opp. De som skal pusse opp har alle en ting felles, uansett om det er hjemme eller på hytta. Oppussing koster mye penger og det kan være vanskelig å få lagt til side nok. Men, da kan et lån være løsningen. Med et forbrukslån kan du låne inntil kr 500 000 og det er ingen som spør hva pengene til brukes til.

Hos Låneavtale.no kan du søke om et forbrukslån og pengene kan brukes det hva du måtte ønske. Siden Låneavtale.no er en låneformidler, søker du i praksis om lån hos alle de 12 banker og finansieringsselskaper, som Låneavtale.no jobber sammen med. Din søknad blir sendt videre til disse partnerne og du får dermed en større sjanse for bra betingelser på lånet ditt. Du kan selv velge nedbetalingstid, dog maksimalt 15 år og med en konkurransedyktig rente, betaler du lave månedlige avdrag.

Finanshjelpen

Finanshjelpen forbrukslån
Finanshjelpen forbrukslån

Finanshjelpen har vært på markedet som låneformidler siden 2012 og hjulpet mange mennesker med forbrukslån. De samarbeider med en rekke banker og finansieringsselskaper, blant annet Centum og Online24. Når du sender inn din søknad til Finanshjelpen, vil denne bli sendt videre til Finanshjelpen sine partnere. PÅ den måten søker du hos flere ulike banker på samme tid og du kan etterpå selv velge det tilbudet du mener er mest gunstig. Du betaler ingenting til Finanshjelpen for hjelpen, formidlings-tjenesten er helt gratis for deg som bruker og kunde.

Fordelen ved å bruke Finanshjelpen er at de ofte kan skaffe deg bedre betingelser på et lån, enn det du vil klare selv. I tillegg sparer du tid ved å la andre gjøre jobben for deg, du trenger kun å vente på tilbudene. Hva du låner penger til er det ingen som blander seg opp i. Du kan låne inntil kr 400 000 og betale tilbake på maksimalt tolv år.