Forbrukslån
Forbrukslån

Det finnes mange finansagenter å velge mellom. Navn som Pengi, my credit og Arcadia Finans er bare noen av de store formidlerne som hjelper kunder med å navigere et stadig voksende marked av finansielle konsumløsninger. Med denne veksten blir det også flere og flere finansagenter. Noe av grunnen til dette er at man ofte trenger en mellommann for å finne den beste løsningen for en selv. Går man kun til en bank, vil denne kun virke rådgivende med hensyn til bankes eget tilbud.

Sjekk vår blogg for tips.

Det er gratis å bruke en finansagent for å finne forbrukslån

Den ene lille haken er at finansagenten er betalt av banken. På den ene siden betyr dette at tjenesten er gratis for søkeren. På den andre siden betyr det at finansagenten er avhengig av å få deg til å bli kunde hos en bank, slik at agenten får betalt. Det dempende punktet er selvfølgelig at en finansagent har kontakt med mange banker. Han vil forsøke å selge deg den løsningen som passer deg best. På dette viset får du rådgivning og forklaringer, samtidig som du finner det beste forbrukslån. Les: slik velger du best forbrukslån.

Fordelene er mange

Det finnes mange fordeler ved å bruke en eller flere finansagenter for å navigere markedet. For hver enkelt søknad som skrives kan du regne med å få rundt 8 til 12 svar, avhengig av hvilken finansagent du velger. Dette gir deg en god oversikt, og muligheten til å finne de beste forbrukslån. Det er uforpliktende å søke, så liker du ingen av tilbudene er der ingen tvang til å fortsette. Det eneste som forplikter er om du signerer låneavtalen.