Annonse

Nordiclån

Nordiclån forbrukslån
Nordiclån forbrukslån

Gjennom Nordiclån kan du søke om lån på mellom kr 5000 og kr 50 000. Det er L’EASY som står bak Nordiclån og de har lang erfaring med finansiering av elektroniske produkter. I de senere år har også L’EASY hjulpet nordmenn med forbrukslån og tilbyr nå dette gjennom Nordiclån. Du trenger ikke å stille pant for lånet og du bestemmer selv hva lånebeløpet skal gå til. Må du kanskje kjøpe nye dekk til bilen, få den reparert eller husets varmepumpe må byttes ut, så er et forbrukslån en mulig løsning dersom du ikke har nok oppsparte midler. Du bør huske på at et lån koster penger og derfor sjekke at økonomien din tåler byrden ved å betale ned på et lån.

Loan.no

Loan.no forbrukslån
Loan.no forbrukslån

Loan.no har et tett samarbeid med Ekspress Bank Norge, en av Norges ledende aktører innen forbrukslån. Her kan du få hjelp til å oppfylle drømmene dine. Har du lenge gått med planer om å pusse opp boligen din, eller trenger hytta en del forbedringer, så er det ikke alltid enkelt å få dette til. I hvert fall ikke om en først skal spare opp selv. Da er det enkelt med et forbrukslån. På den måten er det lettere å få satt drømmene ut i livet, og med en lang nedbetaling samt en fornuftig rente, så blir de månedlige ytelsene ikke så store.

Loan.no tilbyr forbrukslån på inntil kr 350 000. Lånet kan nedbetales over 15 år og du velger selv hvor lang tid du vil bruke på nedbetalingen. Når du søker om lån hos Loan.no, vil søknaden din bli videresendt til Ekspres Bank Norge for en kredittvurdering. Blir denne godkjent, vil du få tilsendt et tilbud om lån med de betingelser som banken kan tilby deg.

Dette vurderer bankene når du søker om forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

Når du søker om forbrukslån vil bankene legge til grunn en del sentrale vilkår som vi her skal gå gjennom. Det første du kan forvente er at banken vil kontakte kredittopplysningsbyråene. Det er disse selskapene som gjennomfører en kredittsjekk av deg, hvor de leter etter tidligere betalingsanmerkninger og inkassosaker som står ubetalt. For at du skal få tilslag på en søknad om lån er det svært viktig at du ikke har noen slike anmerkninger utestående i registeret da det alltid … Les mer