Annonse

Frogtail

Frogtail Forbrukslån
Frogtail Forbrukslån

Det mer kjente Folkefinans er eier av en ny tilbyder av forbrukslån. Frogtail har spesialisert seg på de små, men raske forbrukslånene. Det vil for mange si at man har fått pengene på konto allerede samme dag, som man søkte lånet. Frogtail kan tilby lån i størrelsesordenen kr 5 000 – 20 000, med rask nedbetalingstid. Nedbetalingstiden er mellom 4 og 24 måneder, avhengig av lånets størrelse. Denne typen forbrukslån vil passe godt i perioder hvor man trenger en begrenset sum penger, og vet at det kan betales raskt tilbake. Det kan være i perioder hvor en for eksempel venter på en lønn, eller på feriepengene. Uansett størrelse på lånet har man samme rettigheter som lånekunde, som i andre banker. Her kan man også få skattefradraget på 27%, for betalte renteutgifter (inkludert termingebyrer og etableringsgebyrer). Samtidig er det greit å vite, at også Frogtail er underlagt den norske finanslovgivningen og angrefristloven.

Ferratum Bank

Ferratum Bank Forbrukslån
Ferratum Bank Forbrukslån

Ferratum Bank er spesialister på såkalt mikrofinansiering, og tilbyr sine tjenester over hele Europa, samt i enkelte andre land. Idéen er å kunne hjelpe folk med små forbrukslån, ved å bruke de mulighetene den digitale teknologien gir oss. Banken lar deg låne inntil kr 4 000 dersom du er ny kunde, mens eksisterende kunder kan låne inntil kr 6 000. Det spiller ingen rolle hvor i verden du er, eller hva du vil bruke pengene til, så lenge du møter Ferratum Banks krav. Disse smålånene må betales tilbake raskt, der lengste mulige lånetid er 45 dager. Rentene er prosentvis temmelig høye, mens selve kostnaden er noenlunde ok i og med at det også koster banken en del å administrere såpass små lånesummer. Disse lånene egner seg som nødløsninger når man venter penger inn på kontoen raskt, og samtidig har umiddelbare behov for litt kapital. Har du et lengre tidsperspektiv, anbefaler vi at du ser på andre lånemuligheter.

Hva er rentene på et smålån?

Forbrukslån
Forbrukslån

Renter er det store spørsmålet når man tar opp et forbrukslån. Hvor store er rentesatsene, hva vil det koste totalt sett og er det dyrt? Det er nettopp disse spørsmålene du skal stille deg selv om du vurderer et lån i klassen kr 1 000 og opp til kr 50-70 000. Renter på smålån Tar man kun en rask kikk på forskjellige banker ser man fort at rentene på smålån varierer. Samtidig legger man kanskje merke til at det virker … Les mer