Annonse

Real Finans

Real Finans forbrukslån
Real Finans forbrukslån

Real Finans er en av landets eldste finansagenter og har formidlet forbrukslån siden 1987. I dag er selskapet en del av Folkelånet Telefinans AS, en annen gigant innen samme marked. Gjennom Real Finans kan du søke om flere gode låneprodukter fra de ti bankene finansagenten samarbeider med. Som du sikkert har fått med deg, vi anbefaler at man alltid sammenligner flere forbrukslån før man velger. Dette gjøres enkelt gjennom en finansagent, og særlig gjennom selskap som dette. En enkelt søknad, og du kan motta hele ti forskjellige tilbud. Dette sparer deg for både tid og penger. Bankene Real Finans samarbeider med, inkluderer flere av våre favoritter som Bank Norwegian, yA Bank, Santander og Ikano Bank. Tjenesten du mottar fra agenten er gratis (i henhold til Finansloven har ikke finansagenter adgang til å kreve betalt av andre enn bankene). Mange velger å refinansiere dyr gjeld gjennom denne lånemegleren, det sparer man som regel betydelige beløp på. 

Roe Finans

Roe Finans forbrukslån
Roe Finans forbrukslån

Roe Finans er en velkjent formidler av forbrukslån her til lands. Fordelene med å bruke en finansagent er flere. Først og fremst sparer du tid når du skal sammenligne flere lån (dette anbefaler vi at du gjør, slik at du ikke velger et dyrere lån enn nødvendig). I tillegg blir ofte tilbudene noe bedre enn det du kan hente inn på egenhånd, samt at sjansene for å få lånesøknaden innvilget øker. Søker du gjennom Roe Finans vil de sende søknaden videre til hele 6 forskjellige banker. Bankene foretar en kredittvurdering av deg, og gir deretter et separat tilbud. Du kan selvsagt gjøre dette på egenhånd, men da må du sende av gårde seks søknader. Tjenestene til en finansagent som Roe er gratis for deg i henhold til Finansavtaleloven. Du vil derfor få upartisk rådgivning med på lasset.

Collectorlånet

Collectorlånet
Collectorlånet

Det svenske finansselskapet Collector tilbyr i Norge det såkalte Collectorlånet. Dette er et forbrukslån fra kr 20 000 og opp til kr 100 000 som du kan bruke til hva du vil. Det kreves ikke at du stiller med noen form for sikkerhet når du tar opp dette lånet, i motsetning til for eksempel vanlige boliglån. Dette gjør at små lån blir dyrere enn bolig- og billån, fordi bankene tar større risiko når de låner ut pengene. Likevel er slike lån som regel betydelig rimeligere enn for eksempel kostnadene ved gjeld fra kredittkort som løper over tilsvarende lang tid. Collectorlånet er et alternativ for de som trenger en mellomstor sum til for eksempel å betale uforutsette utgifter. Det finnes også forbrukslån på inntil kr 500 000, der du heller ikke trenger stille med sikkerhet (oversikten finner du her på våre sider). Det som gjør et usikret smålån godt eller dårlig, er stort sett betingelsene. Disse vil variere noe fra bank til bank, og det lønner seg derfor å sammenligne flere lån før man bestemmer seg.