Annonse

Få forbrukslån uten etableringsgebyr

Forbrukslån
Forbrukslån

Vi vet alle at forbrukslån kan være urimelig dyre hoe enkelte lånetilbydere. Da er det ekstra hyggelig at noen banker tar dette til etterretning, og tilbyr låneprodukter med gode betingelser. Etableringsgebyrer kan i noen tilfeller være rimelig dyre. Santander gir deg muligheten til å slippe dette gebyret. Flexilån kan fås uten etableringsgebyr Flexilånet er et produkt fra Santander, som gir deg muligheten til å slippe etableringsgebyret. Det vil si at du kan spare hele kr 950 i totale lånekostnader. Denne … Les mer

Santander

Santander Consumer Bank
Santander Consumer Bank

Når du sammenligner de beste forbrukslånene, kommer du ikke utenom forbrukslån fra Santander Consumer Bank, en av verdens største finansieringsinstitusjoner. I Norge kjenner vi banken som en servicevennlig og solid leverandør av låne- og spareprodukter, gebyrfrie kredittkort og finansieringsløsninger for blant annet bilkjøp. En har alltid oversikt over kundeforholdet på en egen side hos Santander.

Real Finans

Real Finans forbrukslån
Real Finans forbrukslån

Real Finans er en av landets eldste finansagenter og har formidlet forbrukslån siden 1987. I dag er selskapet en del av Folkelånet Telefinans AS, en annen gigant innen samme marked. Gjennom Real Finans kan du søke om flere gode låneprodukter fra de ti bankene finansagenten samarbeider med. Som du sikkert har fått med deg, vi anbefaler at man alltid sammenligner flere forbrukslån før man velger. Dette gjøres enkelt gjennom en finansagent, og særlig gjennom selskap som dette. En enkelt søknad, og du kan motta hele ti forskjellige tilbud. Dette sparer deg for både tid og penger. Bankene Real Finans samarbeider med, inkluderer flere av våre favoritter som Bank Norwegian, yA Bank, Santander og Ikano Bank. Tjenesten du mottar fra agenten er gratis (i henhold til Finansloven har ikke finansagenter adgang til å kreve betalt av andre enn bankene). Mange velger å refinansiere dyr gjeld gjennom denne lånemegleren, det sparer man som regel betydelige beløp på.