Annonse

Easybank

Easybank forbrukslån
Easybank forbrukslån

Easybank er en bank som har hatt konsesjon til å drive bank siden 2003. I 2016 endret de navn til Easybank i forbindelse med omlegging til ny strategi for firmaet. Denne innebærer å gjøre det enkelt for kundene ift. de produkter som trengs mest, nemlig sparing, boliglån, billån og forbrukslån.

Du kan søke om lån til det meste hos Easybank, uansett om det er en ny bil, din første bolig eller et forbrukslån til å finansiere oppussing av badet ditt. Når det gjelder forbrukslån eller lån til bil uten sikkerhet, så er det mulig å låne inntil kr 500 000 med samme 15 års nedbetalingstid.

Instabank

Instabank forbrukslån
Instabank forbrukslån

En ny digital bank har etablert seg i Norge og den tilbyr spareprodukter og personlån. Disse lånene er av typen forbrukslån (se Norgeslånet.com for mer informasjon), som kan brukes til det du måtte ønske. Det er dog selvsagt viktig at du er klar over at det koster penger å låne penger. De skal nemlig betales tilbake med renter. Siden Instabank er en digital bank, så er hele søknadsprosessen nettbasert. Skulle du likevel ha spørsmål angående ditt kundeforhold, potensielt eller eksisterende, så har banken et kundesenter med en av Norges lengste åpningstider. Du får derfor alltid tak i en av deres medarbeidere og kan få raskt svar.

Vi har alle drømmer som vi ønsker å få oppfylt, men det er ikke alltid enkelt å få dette til ved hjelp av egen oppsparing. Både realisering av prosjekter og refinansiering av annen gjeld er mulig med Instabank sine personlån. Dette er blant markedets mest fleksible lån og du kan låne fra kr 5000 til kr 500 000. Nedbetalingen av lånet kan du velge selv. Enten ved å betale et fast beløp hver måned i inntil 15 år eller med en fleksibel nedbetaling. Instabank kan være deg behjelpelig med å finne den løsningen som passer best for din økonomi.

Loan.no

Loan.no forbrukslån
Loan.no forbrukslån

Loan.no har et tett samarbeid med Ekspress Bank Norge, en av Norges ledende aktører innen forbrukslån. Her kan du få hjelp til å oppfylle drømmene dine. Har du lenge gått med planer om å pusse opp boligen din, eller trenger hytta en del forbedringer, så er det ikke alltid enkelt å få dette til. I hvert fall ikke om en først skal spare opp selv. Da er det enkelt med et forbrukslån. På den måten er det lettere å få satt drømmene ut i livet, og med en lang nedbetaling samt en fornuftig rente, så blir de månedlige ytelsene ikke så store.

Loan.no tilbyr forbrukslån på inntil kr 350 000. Lånet kan nedbetales over 15 år og du velger selv hvor lang tid du vil bruke på nedbetalingen. Når du søker om lån hos Loan.no, vil søknaden din bli videresendt til Ekspres Bank Norge for en kredittvurdering. Blir denne godkjent, vil du få tilsendt et tilbud om lån med de betingelser som banken kan tilby deg.