Annonse

Webfinance

Webfinance forbrukslån
Webfinance forbrukslån

Du har kanskje drømt en stund om å pusse opp hjemme, men har ikke fått spart opp til dette. Eller du har lenge tenkt på at det ville være deilig å få byttet ut møblene på hytta, men har ikke fått lagt penger til side. Slik er det mange som har det og en løsning på dette er et forbrukslån. Det har etter hvert blitt en del folk som tar opp et forbrukslån for å få oppfylt drømmene sine. Samtidig har det blitt en del rimeligere med slike lån, enn det har vært før. En av dem som tilbyr rimelige forbrukslån er Webfinance. Her er det mulig å låne inntil kr 500 000 og pengene kan du bruke til det du måtte ønske. Oppussing, nye møbler eller en lang reise. Lånet kan nedbetales på inntil 15 år.

Finanshjelp24

Finanshjelp24 forbrukslån
Finanshjelp24 forbrukslån

Finanshjelp24 har et samarbeid med flere banker i Norge og kan på den måten tilby lån med en konkurransedyktig rente. Rentenivået er på rundt 15,8%, men vil variere noe, avhengig av kredittvurderingen som blir foretatt. Beløpet en kan låne er fra kr 5 000 til kr 500 000 og du kan bruke pengene på det du vil. Lengste nedbetalingsperiode er på 15 år. Du kan bruke pengene til det du ønsker, uansett om det er en lang ferie i syden eller nytt kjøkken. Men, det anbefales å bruke et slikt lån fornuftig. Har du fått ekstra regninger i posten og trenger penger, kan et forbrukslån være en løsning. Trenger du nye møbler, men har ikke fått spart opp til dette, kan et lån hjelpe deg på vei.

re:member lev

re:member forbrukslån
re:member forbrukslån

De fleste kjenner nok best til selskapet re:member på grunn av deres kredittkort, som stadig vekk kommer godt ut på forbrukertester. Nå kan dette selskapet også tilby deg forbrukslån uten sikkerhet. Det er mulig å få lånet opp i størrelsesordenen kr 350 000 til gunstige betingelser. Et lån uten sikkerhet vil si at en sliper stille pant for lånebeløpet, slik en for eksempel må med mange ordinære banklån. Pengene kan benyttes slik du ønsker, og det er også mulighet for refinansiering gjennom lånet ved navn re:member lev. Dette gir også muligheten til å kvitte seg med annen smågjeld og kredittkortgjeld. Alle over 18 år kan søke om lån fra denne utlåneren, så sant en har fast inntekt. Det er absolutt verdt å sjekke ut dette lånet hos selskapet som er kjent for sin gode kundeservice og fleksibilitet.