Annonse

Frogtail

Frogtail Forbrukslån
Frogtail Forbrukslån

Det mer kjente Folkefinans er eier av en ny tilbyder av forbrukslån. Frogtail har spesialisert seg på de små, men raske forbrukslånene. Det vil for mange si at man har fått pengene på konto allerede samme dag, som man søkte lånet. Frogtail kan tilby lån i størrelsesordenen kr 5 000 – 20 000, med rask nedbetalingstid. Nedbetalingstiden er mellom 4 og 24 måneder, avhengig av lånets størrelse. Denne typen forbrukslån vil passe godt i perioder hvor man trenger en begrenset sum penger, og vet at det kan betales raskt tilbake. Det kan være i perioder hvor en for eksempel venter på en lønn, eller på feriepengene. Uansett størrelse på lånet har man samme rettigheter som lånekunde, som i andre banker. Her kan man også få skattefradraget på 27%, for betalte renteutgifter (inkludert termingebyrer og etableringsgebyrer). Samtidig er det greit å vite, at også Frogtail er underlagt den norske finanslovgivningen og angrefristloven.

Pengi

Pengi Forbrukslån
Pengi Forbrukslån

Pengi er en ganske ny finansagent, men har likevel rukket å markere seg som en av de bedre. Finansagenten samarbeider med flere banker (i dette tilfellet 12) og videreformidler din søknad om forbrukslån til bankene. Du får dermed inntil 12 forskjellige tilbud basert på kun en søknad. Dette gjør agenten uten å kreve noen form for betaling fra den som søker, men de får provisjon av banken du eventuelt låner av. Forbrukslån som formidles av Pengi har de samme betingelsene som hver enkelt bank opererer med. Ditt kundeforhold er kun til banken du låner av. Pengi kan likevel brukes som en rådgiver, og de tilrettelegger alt som har med opprettelsen av lånet å gjøre. Du kan søke om lån via flere finansagenter om du vil ha flere tilbud, men det kan være en viss overlapping i hvilke banker agentene representerer. Pengi samarbeider for eksempel med flere av de samme bankene som finansagenten Lendo, og så videre.

KlikkLån

KlikkLån
KlikkLån

KlikkLån har samme eiere som Thorn og har lang erfaring med denne typen små forbrukslån. Hos KlikkLån får du låne mellom kr 10 000 og kr 40 000. Du trenger ikke stable på beina noen form for sikkerhet for lånet, og du står helt fritt til å bruke det til hva du måtte ønske. Trenger du større lån enn dette bør du se på vår oversikt og omtaler av banker som lar deg låne inntil en halv million kroner. KlikkLånet må du betale tilbake innen maksimalt 60 måneder (5 år) og minimum lånetid er 12 måneder. De fleste som låner fra selskaper som dette, er folk som trenger små summer til uforutsette utgifter og små pengekniper i påvente av for eksempel utbetaling av feriepenger.