Annonse

Refinansier og spar penger med forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

Det er et økende antall nordmenn som ikke klarer å betjene forbruksgjeld, og spesielt kredittkortgjeld. Over tid fører dette til en meget vanskelig situasjon som kan virke håpløs. Har du havnet i dette uføret er det viktig å rydde opp, før det ender i betalingsanmerkninger eller inkassokrav. Samle gjeld hos en bank Å samle gjeld, hos en bank, er en gunstig løsning om man sitter med smålån og kredittkortgjeld. Å måtte forholde seg til flere banker, og dermed også betale … Les mer

Lånemegleren.no

Lånemegleren.no forbrukslån
Lånemegleren.no forbrukslån

Lånemegleren.no er en av de største på formidling av forbrukslån. Selskapet eies av STK Finans AS og er en «nykommer» i markedet (startet opp i 2014). Fordelen med å bruke en låneagent er først og fremst at det øker sjansene for å få ja på søknaden. Dernest er det slik at tilbudene gjerne blir bedre, enn om man søker til hver enkelt bank på egenhånd. Søker du via Lånemegleren.no, får du tilbud fra alle bankene de samarbeider med. Dette inkluderer for eksempel yA Bank, Thorn og Ikano Bank. Disse vet utmerket godt at en søknad via Lånemegleren.no går til flere av konkurrentene. Dermed legger de seg ofte litt ekstra i selene for å få deg som kunde. Du trenger ikke betale for tjenester fra finansagenter (i henhold til Finansavtaleloven har de ikke anledning til å kreve deg for noe som helst), bankene betaler i stedet provisjon dersom du velger bankens tilbud.

Lendo

Lendo forbrukslån
Lendo forbrukslån

Lendo eies av Schibsted (eier også Finn.no, VG og Aftenposten) og er landets største finansagent. Slike selskap formidler forbrukslån på vegne av bankene de samarbeider med. I dette tilfellet snakker vi om hele ti forskjellige banker. Det betyr at dersom du øker om forbrukslån via Lendo, kan du få så mange som 12 forskjellige tilbud om lån. Blant bankene Lendo samarbeider med finner vi flere av de som har de beste tilbudene, som Santander, yA Bank, OPP Finans og Ikano Bank. Vi anbefaler at man alltid sammenligner flere tilbud før man velger lån. Det gir deg bedre muligheter til å finne det beste lånet. En finansagent er nyttig i så måte. Tjenesten er gratis for kunde, mens det er banken du eventuelt låner i som betaler låneagenten provisjon. Lånet kan faktisk bli billigere på denne måten, da konkurransen mellom bankene blir mer fremtredende. Via Lendo kan du søke om forbrukslån på mellom kr 5 000 og kr 500 000, uten å måtte stille med sikkerhet. Den maksimale lånetiden du kan velge er 15 år.