Forbrukslån
Forbrukslån

Det er et økende antall nordmenn som ikke klarer å betjene forbruksgjeld, og spesielt kredittkortgjeld. Over tid fører dette til en meget vanskelig situasjon som kan virke håpløs. Har du havnet i dette uføret er det viktig å rydde opp, før det ender i betalingsanmerkninger eller inkassokrav.

Samle gjeld hos en bank

Å samle gjeld, hos en bank, er en gunstig løsning om man sitter med smålån og kredittkortgjeld. Å måtte forholde seg til flere banker, og dermed også betale mer i gebyrer kan være ugunstig. Kun i gebyrer kan man fort ende opp med flere tusen pr år, i en slik situasjon. Se på løsninger hvor du gjennom et forbrukslån kan refinansiere all gjelden, med et lån. Mange banker tilbyr dette, og til gunstige betingelser. Samtidig som du sparer penger på gebyrer, vil du kunne ha muligheten til en gunstig rente. Velg gjerne å bruke en låneagent for å finne tilbud, som kan passe deg. Da vil du med en søknad kunne få flere lånetilbud.

Mange tilbyr forbrukslån

Det er selvsagt ikke gratis å refinansiere. Du blir ikke kvitt gjeld, men den totale gjelden blir rimeligere. Flere banker tilbyr ikke bare et lån, men også finansiell rådgivning om man ønsker det. OPP Finans er en av disse. Vil du heller ta opp et ordinært forbrukslån finnes det mange tilbud (så sant du ikke har fått en betalingsanmerkning). Sjekk gjerne BB Finans, Ikano Bank eller andre for tilbud. Vær oppmerksom på at renteeksemplene ikke alltid er representative for alle. Eksemplene oppgir en gjennomsnittlig effektiv rente. Renten, du får på ditt lån, settes etter at banken har kredittsjekket deg.