Annonse

Real Finans

Real Finans forbrukslån
Real Finans forbrukslån

Real Finans er en av landets eldste finansagenter og har formidlet forbrukslån siden 1987. I dag er selskapet en del av Folkelånet Telefinans AS, en annen gigant innen samme marked. Gjennom Real Finans kan du søke om flere gode låneprodukter fra de ti bankene finansagenten samarbeider med. Som du sikkert har fått med deg, vi anbefaler at man alltid sammenligner flere forbrukslån før man velger. Dette gjøres enkelt gjennom en finansagent, og særlig gjennom selskap som dette. En enkelt søknad, og du kan motta hele ti forskjellige tilbud. Dette sparer deg for både tid og penger. Bankene Real Finans samarbeider med, inkluderer flere av våre favoritter som Bank Norwegian, yA Bank, Santander og Ikano Bank. Tjenesten du mottar fra agenten er gratis (i henhold til Finansloven har ikke finansagenter adgang til å kreve betalt av andre enn bankene). Mange velger å refinansiere dyr gjeld gjennom denne lånemegleren, det sparer man som regel betydelige beløp på. 

Roe Finans

Roe Finans forbrukslån
Roe Finans forbrukslån

Roe Finans er en velkjent formidler av forbrukslån her til lands. Fordelene med å bruke en finansagent er flere. Først og fremst sparer du tid når du skal sammenligne flere lån (dette anbefaler vi at du gjør, slik at du ikke velger et dyrere lån enn nødvendig). I tillegg blir ofte tilbudene noe bedre enn det du kan hente inn på egenhånd, samt at sjansene for å få lånesøknaden innvilget øker. Søker du gjennom Roe Finans vil de sende søknaden videre til hele 6 forskjellige banker. Bankene foretar en kredittvurdering av deg, og gir deretter et separat tilbud. Du kan selvsagt gjøre dette på egenhånd, men da må du sende av gårde seks søknader. Tjenestene til en finansagent som Roe er gratis for deg i henhold til Finansavtaleloven. Du vil derfor få upartisk rådgivning med på lasset.

Aconto Capital

Aconto Capital forbrukslån
Aconto Capital forbrukslån

Aconto Capital er en av de mest drevne finansagentene i markedet, og samarbeider med flere velkjente banker. Slike selskaper innhenter tilbud for deg fra samarbeidspartnerne, slik at du slipper å bruke tid på å lete søke hos hver enkelt. Dette er helt gratis, i tillegg til at alle tilbud om forbrukslån er uforpliktende. Låneagenter har ikke lov å kreve betaling fra kundene, men får i stedet provisjon fra bankene. Dermed kan du lene deg tilbake etter å ha søkt, før du får alt du trenger til å vurdere de ulike tilbudene. Som regel betyr dette at du ikke bare finner det billigste lånet, men at dette igjen har ofte bedre betingelser enn om du hadde søkt selv direkte til banken. I Aconto Capital sitt tilfelle snakker vi om banker som DNB, Santander, Collector, Komplett Bank, yA Bank og Ekspress Bank. Er du en attraktiv lånekunde, vil disse normalt strekke seg litt ekstra for å kapre deg, da de vet at søknader via låneagenter involverer flere banker.