Annonse

Finanshjelpen

Finanshjelpen forbrukslån
Finanshjelpen forbrukslån

Finanshjelpen har vært på markedet som låneformidler siden 2012 og hjulpet mange mennesker med forbrukslån. De samarbeider med en rekke banker og finansieringsselskaper, blant annet Centum og Online24. Når du sender inn din søknad til Finanshjelpen, vil denne bli sendt videre til Finanshjelpen sine partnere. PÅ den måten søker du hos flere ulike banker på samme tid og du kan etterpå selv velge det tilbudet du mener er mest gunstig. Du betaler ingenting til Finanshjelpen for hjelpen, formidlings-tjenesten er helt gratis for deg som bruker og kunde.

Fordelen ved å bruke Finanshjelpen er at de ofte kan skaffe deg bedre betingelser på et lån, enn det du vil klare selv. I tillegg sparer du tid ved å la andre gjøre jobben for deg, du trenger kun å vente på tilbudene. Hva du låner penger til er det ingen som blander seg opp i. Du kan låne inntil kr 400 000 og betale tilbake på maksimalt tolv år.

Zmarta

Forbrukslån
Forbrukslån

Zmarta er en av nykommerne blant finansagenter for forbrukslån, når dette skrives. Til tross for dette finner du lån fra hele 12 banker hos Zmarta. Det vil si at du trenger bare sende 1 enkelt søknad, hvorpå du kan få lånetilbud fra samtlige banker finansagenten samarbeider med. Det er ikke bare tidsbesparelsen som er fordelen. Finansagenter skaffer ofte bedre betingelser enn privatpersoner, samt de har erfaring med å vurdere hvilke lån som er de mest gunstige. Agenter som Zmarta er også gode rådgivere, og vil hjelpe deg med å vurdere hvor stort lån du tåler ut i fra din personlige økonomi. Se vår oversikt over anbefalte finansagenter.

Du kan få forbrukslån på inntil kr 500 000 gjennom Zmarta, uten at bankene krever sikkerhet. Lånet kan brukes til hva du selv ønsker, også til refinansiering. Dette siste er noe mange benytter seg av, dersom de har pådratt seg dyr gjeld fra kredittkort eller smålån. Du får som regel langt bedre renter på et forbrukslån, og kan dermed spare mye på å bruke det til å innfri annen gjeld.

Vurderer du forbrukslån kan låneagenter hjelpe deg

Forbrukslån
Forbrukslån

Det kan være vanskelig å orientere seg i alle tilbudene som finnes for lån. Oftest når en vurderer et forbrukslån ønsker man å finne det beste lånet på alle måter, og da kan det ta tid å lete opp all informasjon. En låneagent kan da være løsningen for å både spare tid, og penger. Hva er en låneagent? En låneagent er ett firma som har spesialisert seg på å hjelpe deg med å finne forbrukslån. De har avtaler med forskjellige … Les mer