Forbrukslån
Forbrukslån

Da er du kommet til rett nettside! Vi omtaler de aller fleste bankene og kredittinstitusjonene på markedet som tilbyr forbrukslån. I tillegg har vi omtaler av banker som tilbyr brukskreditt, slik som Komplett Bank. Dette er et forbrukslån der rentene ikke løper før du velger å ha hele eller deler av summen tilgjengelig for bruk på din egen bankkonto. Våre sider tar også for seg alle finansagenter som formidler forbrukslån og brukskreditt, i tillegg til spesialiserte agenter som fokuserer på refinansiering.

Omtaler av banker og forbrukslån

Disse omtalene finner du i egne kategorier, alt ettersom hva du er på jakt etter. Alle typer forbrukslån er samlet for seg, mens finansagenter har egen oversiktsside. Hver enkelt omtale tar for seg det viktigste du trenger å vite om banken og deres lån, og vi holder de oppdaterte dersom det kommer endringer i betingelsene. Du bør være oppmerksom på at når omtalen oppgir eksempelrente fra banken, er dette en rente som kun er retningsgivende til en viss grad. Dine rentebetingelser blir fastsatt individuelt når du søker, og beregnes ut fra din kredittscore. Dermed kan rentene på ditt forbrukslån bli både bedre og dårligere enn eksempelet skulle tilsi. Omtalene gir deg også informasjon om de enkelte bankenes krav til søkeren når du vil ha forbrukslån.

Relevante artikler

Momenter som dette med eksempelrenter, kan du lese om i våre artikler. Disse oppdateres jevnlig og tar for seg alt som tenkes kan når det gjelder forbrukslån og brukskreditt, samt øvrige økonomiske spørsmål som er relevante. Se også på de utfyllende artiklene for hver hovedkategori. Disse tekstene er nærmest å regne som en FAQ (ofte stilte spørsmål) og besvarer svært mye av det folk vanligvis lurer på.