Forbrukslån
Forbrukslån

Det er viktig å finne et forbrukslån som er bra for deg, og din økonomi. Du skal kunne håndtere både renteutgiftene og nedbetalingsvilkårene. Derfor kan det faktisk variere hvilken bank som er best for de forskjellige. Det en kan si sikkert gjelder for alle; det må være en seriøs aktør. Ikke bare skal banken ha sine rettigheter sikret, men du som forbruker også.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er et velkjent navn verden over. Banken er en del av et verdensomfattende finanskonsern. Her i denne banken finner du ikke bare de ordinære forbrukslånene. Her er blant annet forbrukslån med sikkerhet, forbrukslån uten sikkerhet, lån til bil og fritid og kredittkort. Du har også muligheten til å opprette en handle- eller byggekonto. Ser du etter et forbrukslån uten sikkerhet kan det fås opptil kr 350 000. Lån under kr 70 000 kommer uten gebyrer, og er en god løsning for mange. Santanders renteeksempel viser at renten er 16,70% for et lån på kr 65 000 nedbetalt over 5 år. Kommer du godt ut på en kredittsjekk kan renten bli lavere.

OPP Finans

OPP Finans er en del av det større finansselskapet Gjensidige Bank. Gjensidige Bank er blant Norges største tilbydere av forbrukslån, og navnet klinger antakelig kjent for mange. Her er øvre långrense satt til kr 500 000. OPP Finans’ renteeksempel angir en effektiv rente på 18,35%. Dette er et lån på kr 65 000 som betales ned i løpet av 5 år. Du vil også finne tilbud på lån til refinansiering med veiledning om det ønskes. I tilknytning til lån kan du ta opp en egen forsikring. OPP finans kan også tilby lavere rente enn eksempelrenten, om du komme godt ut på en kredittsjekk.