Finansa forbrukslån
Finansa forbrukslån

De fleste liker ikke å måtte fylle ut samme papirer, eller søknadskjemaer gjentatte ganger. Når du benytter deg av låneagenten Finansa slipper du dette. De gjør hele jobben for deg med å finne et forbrukslån som passer deg best. På denne måten trenger det ikke bli en evig jobb å søke forbrukslån.

Hvorfor er det enkelt å bruke Finansa?

Finansa samarbeider med 11 ulike banker og låneutgivere. Dette gjør at du får tilbud fra ulike banker når du søker forbrukslån. Hvorfor gjøre ting mer komplisert, enn de strengt tatt behøver å være? Benytter du deg av låneagenten Finansa, blir det lett som en lek å søke om forbrukslån. Du trenger bare å fylle ut et enkelt søknadskjema, og Finansa gjør resten av jobben for deg. Det beste av alt, er at tjenesten er helt gratis. Finansa sitt søknadskjema er enkelt, og du får raskt svar.

Hva gjør du når du mottar svar

Når du mottar svar fra de ulike låneutgiverne og bankene, står du fritt til å velge hvilket som passer deg best. Du signerer så låneavtalen, med den banken du ønsker å ta opp forbrukslån gjennom. Noen banker lar deg signere med bank ID, mens andre krever en signatur for hånd. Når du sender inn ditt svar, vil du ha pengene på din konto, så fort banken mottar signaturen din. Du står da fritt til å bruke pengene du har lånt, på hva du måtte ønske. Dersom du ikke benytter deg av tilbudene du får, er dette ikke noe problem. Du bare lar være å svare. Du trenger heller ikke å svare hver bank. Dette gjør det også enkelt å benytte seg av Finansa.