Forbrukslån
Forbrukslån

Har du flere lån, er det fort gjort å miste kontrollen på økonomien. Mange synes det er enklere når de har en bank å forholde seg til, enn for eksempel tre. Er du en som synes gjelden din har blitt uoversiktlig, kan refinansiering kanskje være noe for deg. Dette gir som regel lavere utgifter, både i form av lavere renter og færre gebyrer. Zmarta er en låneagent som tilbyr refinansiering i tillegg til standard lån uten sikkerhet.

Om Zmarta

Zmarta er en forholdsvis ny låneagent, som gjør det enklere å sammenlikne ulike lånealternativer for deg som kunde. Gjennom agenten får du bedre mulighet til å finne det nye forbrukslånet ditt billigst mulig. Selskapet Centum Finans står bak Zmarta, og har over 15 års erfaring når det kommer til låneformidling og liknende tjenester. Skal du søke om å refinansiere andre smålån og kredittgjeld i et større forbrukslån, innhenter Zmarta tilbud fra flere enn 10 ulike lånegivere og banker. Tilbudene får du fortløpende, og som regel samme dag du søker. Bruk lånet på hva du vil, enten det er drømmereisen eller kondomer som står på ønskelisten!

Søknader om forbrukslån og refinansiering

Zmarta gjør det enkelt å søke om lån til refinansiering og standard forbrukslån. Du trenger kun å oppgi dine personlige opplysninger, og søknaden videresendes deretter for kredittvurdering hos hver enkelt bank. Dette er kostnadsfritt for deg som søker. Når søknaden din er sendt vil du få svar fra hver enkelt bank på hva forbrukslånet vil koste deg, sammen med en låneavtale. Dette er helt uforpliktende, og du kan vente med å eventuelt slå til på et tilbud, før alle svarene fra de ulike bankene er mottatt. Det vanlige er at de fleste svarer umiddelbart, mens enkelte bruker noen timer. Tilbudene er for øvrig vanligvis gyldige i hele 30 dager.