Forbrukslån
Forbrukslån

Du har kanskje lenge gått og tenkt på å pusse opp kjøkkenet hjemme, men har ikke helt fått lagt penger til side. Da er det mulig å ta opp et lån for å sette drømmen ut i live. Med et forbrukslån kan det gå ganske fort å få de pengene som trengs. Du kan selvsagt selv søke hos de forskjellige långivere som finnes, men det kan fort bli en omfattende oppgave. Dette er en av grunnene til at lånemeglere har blitt mere og mere populære.

Meglerens oppgave

Du har kanskje hørt navnene før; Lendo, Online24, Centum, Axo Finans og andre. Disse selskapene har formidling av lån som sitt forretningsområde. De hjelper deg som kunde med å finne det beste og rimeligste lånet. En meglers oppgave er å skaffe deg de beste betingelsene for et forbrukslån. Når du sender inn søknaden til megleren sender de den videre til sine samarbeidspartnere. På den måten kan du søke om lån hos flere banker på samme tid, noe som øker sjansen for å få lånet godkjent.

Hva skjer i praksis?

Finn frem til den lånemegleren du ønsker å sende søknaden gjennom. Fyll ut søknadsskjemaet på nettsiden deres, hvor mye du ønsker å låne og hvor lang tid du vil bruke på nedbetalingen. Din søknad blir da sendt videre til meglerens samarbeidspartnere. I løpet av kort tid vil du motta de første tilbudene, under forutsetning av at din søknad blir godkjent.

Du kan vurdere de ulike tilbudene og finne det som er det beste for deg. Aksepter det beste tilbudet, signer lånedokumentene med BankID og innen kort tid kan du få lånet utbetalt til kontoen din.