Annonse

Forbrukslån gjennom låneagenter – her er to av dem

Forbrukslån
Forbrukslån

Å sjekke en mengde banker en og en for tilbud på forbrukslån er nesten bortkastet tid, når en kan sende lånesøknaden til flere banker gjennom en låneagent. Låneagentene samarbeider med en rekke banker, og gjør egentlig sorteringen av tilbud enkel for deg. De har allerede gjort jobben. Du trenger bare vente på tilbudene. CompareKing Denne låneagenten er forholdsvis ny i Norge. CompareKing samarbeider med en del av de kjente bankene, som for eksempel BB Finans og Svea Finans. Når du … Les mer

Finansiering24

Finansiering24 forbrukslån
Finansiering24 forbrukslån

Finansiering24 er en finansagent som formidler forbrukslån uten sikkerhet, og som også spesialiserer seg på å refinansiere eventuelle dyre smålån og gjeld fra kredittkort. Mange har en lei tendens til å bruke slike produkter noe uvettig, og havner dermed i betalingsvansker. Rentekostnadene og de samlede gebyrene kan bli svært høye, og det er der refinansiering kommer inn. Selv om dette er et slags forbrukslån uten sikkerhet, vil du som regel kunne spare betydelige beløp når du bruker det nye lånet til å innfri tidligere gjeld. Gebyrene går fra mange til kun ett, mens rentekostnadene som regel blir langt snillere (spesielt dersom vi snakker om renter på kredittkort). Finansiering24 samarbeider med flere banker, og søker du om refinansiering herfra, vil du få opptil tre forskjellige tilbud. Dette øker dine sjanser for å få innvilget lånet, i tillegg til å ofte få bedre betingelser enn om du søker til hver enkelt bank på egen hånd. Tjenesten er gratis i henhold til Finansavtaleloven og søknaden er også uforpliktende. Dermed har du en praktisk og gratis mulighet til å finne et bedre og billigere lån.

Finansiering24

Finansiering24 forbrukslån
Finansiering24 forbrukslån

Finansagenter som Finansiering24 letter arbeidet ditt når du er på jakt etter et godt forbrukslån. De videreformidler søknaden din til alle bankene de samarbeider med. Søker du via Finansiering24 betyr dette tre banker. Dermed sparer du masse tid og innsats, og får en enklere jobb når du skal sammenligne flere lånetilbud. Det bør du nemlig gjøre. Sjansene for å få ja på søknaden, øker også når man bruker selskaper som Finansiering24. I enkelte tilfeller får du også bedre betingelser enn de du kan skaffe på egenhånd. Rådene du får herfra er upartiske, og tjenesten koster ingenting. Bankene betaler låneagenten provisjon dersom du velger et lån fra dem. Ofte blir betingelsene også bedre når du bruker en finansagent. Hos Finansiering24 kan du søke om lån fra kr 5 000 og opp til kr 500 000. Du trenger ikke stille med pant/sikkerhet for lånet og kan bruke pengene som du måtte ønske. Den maksimale nedbetalingstiden du kan få er 15 år.