Annonse

CompareKing

CompareKing forbrukslån
CompareKing forbrukslån

CompareKing er en nykommer i Norge blant finansagenter, men er kjent i andre europeiske land. Som andre lånemeglere, betyr dette at CompareKing innhenter tilbud om forbrukslån på dine vegne. Du kan selvsagt gjøre dette på egenhånd fra de samme bankene, men på dette viset sparer du tid og penger. I henhold til Finansavtaloven kan ikke selskaper som CompareKing ta seg betalt fra deg. De får i stedet provisjon fra bankene dersom du aksepterer et lånetilbud via agenten. Dette er en vinn-vinn-situasjon du burde vurdere dersom du trenger en kapitalinnsprøyting. CompareKing har også gode resultater å vise til ved refinansiering av dyr gjeld, ofte fra kredittkort. Uvettig bruk av flere kort, blir fort dyrt. Da lønner det seg som regel å samle dette i et billigere lån. Man får lavere kostnader og bedre oversikt. Det samme gjelder eventuelle dyre smålån.

Finansiering24

Finansiering24 forbrukslån
Finansiering24 forbrukslån

Finansiering24 er en finansagent som formidler forbrukslån uten sikkerhet, og som også spesialiserer seg på å refinansiere eventuelle dyre smålån og gjeld fra kredittkort. Mange har en lei tendens til å bruke slike produkter noe uvettig, og havner dermed i betalingsvansker. Rentekostnadene og de samlede gebyrene kan bli svært høye, og det er der refinansiering kommer inn. Selv om dette er et slags forbrukslån uten sikkerhet, vil du som regel kunne spare betydelige beløp når du bruker det nye lånet til å innfri tidligere gjeld. Gebyrene går fra mange til kun ett, mens rentekostnadene som regel blir langt snillere (spesielt dersom vi snakker om renter på kredittkort). Finansiering24 samarbeider med flere banker, og søker du om refinansiering herfra, vil du få opptil tre forskjellige tilbud. Dette øker dine sjanser for å få innvilget lånet, i tillegg til å ofte få bedre betingelser enn om du søker til hver enkelt bank på egen hånd. Tjenesten er gratis i henhold til Finansavtaleloven og søknaden er også uforpliktende. Dermed har du en praktisk og gratis mulighet til å finne et bedre og billigere lån.

Finansiering24

Finansiering24 forbrukslån
Finansiering24 forbrukslån

Finansagenter som Finansiering24 letter arbeidet ditt når du er på jakt etter et godt forbrukslån. De videreformidler søknaden din til alle bankene de samarbeider med. Søker du via Finansiering24 betyr dette tre banker. Dermed sparer du masse tid og innsats, og får en enklere jobb når du skal sammenligne flere lånetilbud. Det bør du nemlig gjøre. Sjansene for å få ja på søknaden, øker også når man bruker selskaper som Finansiering24. I enkelte tilfeller får du også bedre betingelser enn de du kan skaffe på egenhånd. Rådene du får herfra er upartiske, og tjenesten koster ingenting. Bankene betaler låneagenten provisjon dersom du velger et lån fra dem. Ofte blir betingelsene også bedre når du bruker en finansagent. Hos Finansiering24 kan du søke om lån fra kr 5 000 og opp til kr 500 000. Du trenger ikke stille med pant/sikkerhet for lånet og kan bruke pengene som du måtte ønske. Den maksimale nedbetalingstiden du kan få er 15 år.